Wat is Phrendz?

Phrendz (spreek uit als het Engelse "friends") is in maart 2009 opgericht. Phrendz richt zich op verander management,  consultancy en interim management daar waar business en IT elkaar ontmoeten. Vraagstukken worden vanuit het business-perspectief benaderd en gekoppeld aan de mogelijkheden van IT.

Bij veel opdrachten blijkt vaak dat het thema "mens" als cruciale succesfacor, onderbelicht blijft. Hierdoor is verandering en het meenemen van medewerkers in deze verandering het centrale thema van Phrendz geworden.

Het logo van Phrendz staat dan ook voor de VeranderRing: management en medewerkers gaan gezamenlijk de uitdagingen aan om hun organisatie te verbeteren en succesvoller te maken.
Tjamme Vleghert

Ik ben 48 en ruim twintig jaar werkzaam als adviseur in de profit en non-profit sector op het gebied van Consultancy, Transformatie Management en Interim Management.

De laatste 13 jaar heb ik bij een aantal consultancy-bureau´s gewerkt en heb voor veel klanten in verschillende branches uitdagende opdrachten gedaan.